top of page

Tjänster

Vi designar och bygger världsklassiga digitala produkter

Connect Studios är en ledande digital produktbyrå som bygger bransch definierande webb- och mobilaprodukter. Vi har digitala experter inom strategiska, data-, UX-, kreativa och tekniska funktioner som kommer att fungera som en förlängning av ditt team och hjälpa till att förverkliga dina digitala produktidéer.

Kontorsmöte
Design Magazine
Online Monitoring

Digital produktstrategi

Digital produktstrategi Om du är ute efter att framgångsrikt introducera en ny digital produkt på marknaden är det viktigt att du har en digital produktstrategi på plats. En produktstrategi kommer att definiera den strategiska visionen för din produkt eller plattform. Det kommer att identifiera möjligheten på marknaden och värdet du kommer att skapa för kunderna. En produktstrategi ger ditt team möjlighet att fokusera på rätt saker och leverera en plan som svarar på frågorna "vad?", "varför?" och "hur?" du kommer att göra din digitala produkt både unik och lönsam.

Upplev Design

Med hjälp av ett agilt UX-ramverk kommer vi att arbeta tillsammans med dig för att snabbt prototypera en MVP för din digitala produkt, genom en kontinuerlig prototyp-test-prototyp-cykel, validerad med användbarhetstester mot riktiga användare. Agila prototyper gör att vi snabbt kan testa mot etablerade KPI:er för att jämföra prestandan hos din digitala produkt i en ständig förbättringscykel. Prototyping fokuserar på att snabbt bygga en interaktiv och visuell representation av din digitala produkts funktioner och funktionalitet, vilket gör att kunder och intressenter kan visualisera och testa produktens koncept och användarupplevelse innan de går till full produktion.

Digital produktstrategi

Connect Studios representerar en erfaren och kapabel teknikpartner och vårt stora, interna team av mjukvaruingenjörer har framgångsrikt levererat företagsprojekt åt kunder i över 5 år. Vi är experter på att arbeta med komplexa API-, e-handels- och systemintegrationskrav över både öppen källkod och proprietära plattformar. Vår djupa tekniska kapacitet säkerställer att alla våra digitala projekt är byggda för att leverera prestanda, enkel säkerhet, tillförlitlighet och skalbarhet.

/ DIGITAL PRODUKTSTRATEGI
/ DATAINTELLIGENS
/ PRODUKTPLACERING
/ PRODUKTKARTOR
/ PROTOTYPNING

/ PRODUKTDESIGN
/ KUNDFORSKNING
/ ANVÄNDBARHETSTEST
/ WEBDESIGN
/ APPUTVECKLING

/ UTVECKLING AV WEBBPLATS
/ CRM-SYSTEM UTVECKLING
/ SNABBA LEVERANSER
/ FÖRETAGSTJÄNSTER
/ JOUR-SUPPORT 24/7

Kontakt
top

HAR DU FRÅGOR ELLER FUNDERINGAR

NU KÖR VI

bottom of page